In functie de valoarea reincarcata, bonusul este intre 0,40 euro pentru 4 euro reincarcati si 1,80 euro pentru reincarcari mai mari de 12 euro.

Astfel, pentru o reincarcare de 4 euro, un bonus de 0,4 euro este alocat in Orange Phone Credit.

Prima reincarcare de minimum 4 euro facuta in luna iunie, aduce in plus 3 euro bonus clientilor PrePay inscrisi in Orange Phone Credit. Creditul acumulat poate fi folosit dupa 6 reincarcari efectuate in ultimele 12 luni.

Pentru a beneficia de Orange Phone Credit, clientii PrePay se pot inscrie gratuit, prin SMS cu textul "telefon" trimis la 321.

Citeste si:

Pentru a cumpara un telefon cu creditul acumulat, clientii PrePay au la dispozitie toate magazinele proprii si ale partenerilor Orange.

„Orange Phone Credit este o initiativa unica pe piata de telecom din Romania. Programul isi propune sa recompenseze clientii PrePay fideli, oferindu-le posibilitatea achizitionarii unor telefoane la pret redus” a declarat Anca Tausanu, Consumer Marketing Manager - PrePay.

Principalii concurenti ai Orange Romania pe piata locala sunt Vodafone Romania, Cosmote, precum si Romtelecom, RCS&RDS si UPC Romania.