Producatorul de echipamente de printare Konica Minolta a generat in 2010 afaceri de circa 17 mil. euro, in crestere cu 19% fata de anul precedent, conform oficialilor companiei.
„Pe piata din Romania suntem leaderi pe segmentul de echipamente color de birou inca din anul 2002 si ne-am propus sa ne mentinem acest statut. Anul trecut multifunctionalele laser color «copier based» au acoperit peste 35% din acest segment de piata iar echipamentele color de productie au acoperit peste 70% din piata locala”, a declarat Helmut Ignat, director general Konika Minolta Business Solutions Romania.

Konica Minolta detine o gama larga de echipamente, de la cele pentru utilizatori persoane fizice la echipamente de birou pentru grupuri de lucru medii si mari si pana la echipamente de productie pentru tipar digital.

Concurentii companiei pe piata locala sunt Xerox, Canon sau Epson.

Konica Minolta Business Solutions Romania a fost infiintata in 2003, pe structurile companiei Minolta Romania, existente pe piata locala din 1991, ca urmare a fuziunii la nivel international dintre Minolta Co. si Konica Corporation care a generat noua companie Konica Minolta Holdings, Inc.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri