Antreprenorii din tehnologie isi pot inscrie proiectele in VentureConnect pana pe 10 iunie

Cei care au o afacere in domeniul tehnologiei si vor sa obtina o finantare de cel putin 250.000 de euro se pot inscrie in programul VentureConnect pana pe 10 iunie, termenul initial fiind prelungit cu o saptamana.

Antreprenorii care doresc sa participe in cadrul celei de-a treia editii VentureConnect isi pot trimite proiectele la adresa projects@ventureconnect.ro.

Antreprenorii selectati vor fi anuntati pana la data de 15 iunie 2011, iar pe 20 iunie va avea loc evenimentul VentureConnect, atunci cand antreprenorii vor putea sa isi prezinte proiectele in fata juriului.

Pentru editia din 20 iunie, si-au confirmat prezenta investitori internationali importanti precum: Alexis Bonte (investor in eRepublik si Trilulilu), Andreas Cser (investor in Tjobs and Trilulilu), Kenneth P. Morse, Serial Entrepreneur si Founding Managing Director MIT Entrepreneurship Center, William Aulet, Senior Lecturer MIT Sloan School of Management si Senior Lecturer si Managing Director la MIT Entrepreneurship Center), Ondrej Bartos de la Credo Ventures si 3TS Capital Partners.

“Cautam antreprenori care pot demonstra un model cat mai clar de venituri intrucat acest lucru le va permite investitorilor sa inteleaga cum se poate transforma afacerea respectiva intr-una profitabila. De asemenea, ne intereseaza antreprenorii care au o afacere care prezinta potential de crestere si care se adreseaza unei piete suficient de mari pentru a fi atractiva pentru investitori tip <<venture capital>>. Antreprenorii trebuie sa constientizeze ca au nevoie sa faca pasul de la idee si stadiul incipient de dezvoltare, la piete internationale, afaceri mai dezvoltate, mai multi angajati si o strategie mai ambitioasa”, explica de curand pentru wall-street.ro, Radu Georgescu, unul dintre cei mai cei mai cunoscuti antreprenori romani si membru in juriul VentureConnect.

Cei care vor selecta proiectele sunt Ana Maria Andronic (senior associate in cadrul Biris Goran), Daniel Visoiu (partener la Biris Goran), Marius Ghenea (antreprenor), Radu Georgescu (presedintele grupului Gecad), Orlando Nicoara (director general la Mediafax Group), Dragos Roua, (antreprenor), Peter Barta (director executiv Fundatia Post-Privatizare).


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri