Asus este unul dintre producatorii de notebook-uri ale carui produse nu au fost pe gustul meu de la inceput iar apoi am ajuns sa fiu destul de incantat de ele. Am observat ca au mers destul de agresiv pe configuratii bune si preturi mai reduse, probabil acesta a fost si unul dintre motivele pentru care multi dintre cei care isi cumpara un laptop deseori aleg o solutie de la Asus.
U30JC a fost lansat anul trecut sub titulatura de cel mai subtire laptop de 13 inci ce detinea un procesor standard si nu unul Low Voltage, si aveau si dreptate. U30 era o alternativa foarte buna pentru cei care doreau portabilitate si nu doreau insa sa renunte la performanta. Acesta venea dotat cu procesoare Core i3 si Core i5, o baterie de 8 celule si o placa grafica dedicata destul de buna.

Citeste articolul integral pe Playtech.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri