Programul se adreseaza tuturor studentilor si masteranzilor, indiferent de profilul facultatii, de forma de invatamant (zi, invatamant la distanta, taxa, buget) sau de anul de studii in care se afla.

Participantii pot sa-si aleaga perioada si departamentul in care vor face practica: Orange shop, IT, resurse umane, relatii publice si comunicare, marketing si financiar - contabilitate.

Pe parcursul verii se vor organiza trei sesiuni de practica intre: 1-31 iulie, 1-31 august, 1-30 septembrie, in mai multe orase din tara.

La final, toti absolventii Orange First Step primesc o diploma de absolvire si o adeverinta de practica pe care o pot folosi la facultate.

Citeste si:

„Scopul nostru este ca, in timp, sa crestem expertiza absolventilor din Romania.“ a declarat Ioana Marcu, directorul de resurse umane al Orange Romania.

Inscrierile in programul Orange First Step se fac online la adresa www.orange.ro/first-step , pana pe data de 20 iunie 2011.

Selectia se va face in functie de rezultatele scolare, dar si de motivatia personala a fiecarui candidat.

Un proiect de stagii de practica a fost lansat si de Vodafone Romania, insa stagiile de practica oferite de companie se adreseaza absolventilor si studentilor in ultimul an de facultate sau la masterat si sunt doar pentru departamentele de tehnologie sau marketing online. Pe de alta parte, stagiul dureaza un an si este platit.