Orange Romania, cel mai mare operator de telecomunicatii de pe piata locala, lanseaza Orange First Step, un program prin care studentii si masteranzii pot lucra in companie timp de o luna. In acesta perioada stagiarii vor fi ghidati in permanenta de un angajat al companiei.
Programul se adreseaza tuturor studentilor si masteranzilor, indiferent de profilul facultatii, de forma de invatamant (zi, invatamant la distanta, taxa, buget) sau de anul de studii in care se afla.

Participantii pot sa-si aleaga perioada si departamentul in care vor face practica: Orange shop, IT, resurse umane, relatii publice si comunicare, marketing si financiar - contabilitate.

Pe parcursul verii se vor organiza trei sesiuni de practica intre: 1-31 iulie, 1-31 august, 1-30 septembrie, in mai multe orase din tara.

La final, toti absolventii Orange First Step primesc o diploma de absolvire si o adeverinta de practica pe care o pot folosi la facultate.

„Scopul nostru este ca, in timp, sa crestem expertiza absolventilor din Romania.“ a declarat Ioana Marcu, directorul de resurse umane al Orange Romania.

Inscrierile in programul Orange First Step se fac online la adresa www.orange.ro/first-step , pana pe data de 20 iunie 2011.

Selectia se va face in functie de rezultatele scolare, dar si de motivatia personala a fiecarui candidat.

Un proiect de stagii de practica a fost lansat si de Vodafone Romania, insa stagiile de practica oferite de companie se adreseaza absolventilor si studentilor in ultimul an de facultate sau la masterat si sunt doar pentru departamentele de tehnologie sau marketing online. Pe de alta parte, stagiul dureaza un an si este platit.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri