Steve Jobs a tinut un discurs in fata consiliului Cupertino, California, pentru a primi aprobarea de constructie a unui nou campus Apple. “Arata ca si cum ar fi aterizat o nava spatiala”, a spus seful Apple.
Intr-adevar, este un proiect ambitios – o cladire gigantica ce va putea gazdui 12.000 de oameni. Cladirea este circulara si “fara nicio portiune de sticla dreapta”, totul este curbat, scrie BusinessInsider.com.

Site-ul noteaza faptul ca a fost o experienta interesanta sa il observi pe Steve Jobs in alte ipostaze decat cea de prezentator al unor produse. “Vorbeste mult mai incet, deoarece stie ca un consiliu al orasului ar putea sa ii distruga proiectul daca isi doreste acest lucru. Isi pastreaza atributele de om de vanzari, dar nu foloseste cuvinte precum «magic» sau «incredibil de genial»”, noteaza BusinessInsider. com.

Cu toate acestea, Steve Jobs si-a folosit talentul de vanzator, declarand ca “Eu cred ca avem sansa sa construim cea mai interesanta cladire de birouri din lume. Studenti de la arhitectura din intreaga lume vor veni sa o vada”.




Campusul va folosi propriul generator de energie
, cel al orasului urmand a fi folosit doar in cazuri de urgenta.

Cladirea va include un auditorium pentru conferinte, Steve Jobs sugerand ca s-ar putea ca Apple sa prezinte viitoarele produse in acel spatiu, in loc sa inchirieze spatiu in San Francisco.

Daca totul va decurge conform planurilor, Apple s-ar putea muta in noua cladire in 2015.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri