Cum conduce Laura Samson, sefa Mio Technology, de acasa operatiunile din patru tari

In toamna 2008 cand a plecat de la LG Electronics Romania, un loc in care era inconjurata de zeci de colegi, si a preluat conducerea filialei locale a Mio Technology, Laurei Samson i-a fost dificil sa se obisnuiasca cu lucrul de acasa. In timp insa, a inceput sa observe avantajele legate de eficientizare.

“Ajung in zece minute la birou pentru ca nu pierd timp in trafic sau sa aleg garderoba. Simt lipsa colegilor, dar avantajele primeaza pentru ca am mult de lucru si fara agitatia unui birou, sunt mai eficienta. Ce faci intr-o corporatie in cinci ore, acasa rezvolvi in trei. Poti face mai multe lucruri intr-o zi si esti mai exigent. Probabil ca acum mi-ar fi greu sa ma adaptez la lucrul intr-o multinationala”, explica Laura Samson (foto), directorul general al Mio Technology in Romania, Ungaria, Slovacia si Republica Ceha.

De obicei, ea incepe sa lucreze in jurul orei 9.00 si termina in jurul orei 19.00.

La inceputul saptamanii, in primele ore ale diminetii, verifica rapoartele de vanzari pe saptamana anterioara: “in jur de 40 de raporate unicat”, pe care le analizeaza si le discuta cu ceilalti manageri si cu distribuitorii.

Tot in prima parte a zilei comunica prin teleconferinte cu colegii din celelalte tari pe care le conduce, cu cei de la biroul din Polonia sau cu cei de la sediul central din Londra.

Citeste aici intregul articol despre cum arata o zi din viata Laurei Samson.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri