Sunt cateva momente in evolutia tehnologiilor care, daca reusiti sa le prindeti in urmatorul vostru dispozitiv, va duc un avantaj major: jucariile pe care le achizitionati nu isi vor pierde din sentimentul de actualitate la fel de repede, scrie Playtech.

In aceasta perioada, pe langa promovarea teribila a 3D-ului in aproape orice categorie de dispozitive, a doua generatie de procesoare Intel Core pare sa fie cea mai buna alegere a portabilitatii, iar o placa video de ultima generatie de la NVIDIA, combinata cu o solutie integrata de la Intel sub numele de Optimus, ofera un raport foarte bun de performanta si autonomie.

Modelul testat acum, cu numele nu foarte scurt ACER – Aspire 5750G-2414G64Mnkk, combina toate avantajele mentionate mai sus, singura exceptie fiind 3D-ul, in definitiv nu vorbim de un notebook gandit neaparat pentru gaming.

Chiar si in aceste conditii, merita sa retineti ca orice sistem, portabil sau desktop, cu un chip grafic actual de la NVIDA este capabil de a reda continut in 3D pe un display extern prin HDMI, atata timp cat respectivul display este compatibil 3D si vine cu ochelarii aferenti acestei tehnologii.

Cititi mai multe despre caracteristicile Acer Aspire 5750G-2414G64Mnkk pe site-ul Playtech.

Sursa foto: Playtech.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Black Friday, ziua 2: Magazinele care mai au reduceri
Setari Cookie-uri