Romtelecom si Cosmote lanseaza 6 magazine integrate

Operatorii de telecomunicatii Romtelecom si Cosmote Romania, parte din grupul grec OTE, lanseaza impreuna un nou concept de magazine integrate, care vor fi deschise din aceasta luna succesiv in Bucuresti, Targoviste, Sibiu si Bacau.

Cele doua companii au mai lansat impreuna magazine de tip concept store in toamna 2008, investitia de atunci fiind de 0,5 milioane de euro in sase unitati.

Decizia de integrarea a magazinelor operatorilor vine in contextul in care cele doua companii isi doresc sa isi promoveze mai eficient produsele pentru a atrage tot mai multi clienti, dar cu costuri mai mici.

De altfel, Ovidiu Ghiman, director executiv de strategie si comercial pentru segmentul rezidential in cadrul Romtelecom, afirma ca deschiderea acestor sase magazine este realizata atat pentru a oferii servicii mai bune clientilor, dar si pentru optimizarea retelei de vanzari, care "reprezinta un proces permanent" in cadrul companiei.

Practic, in noile magazine clientii vor avea posibilitatea sa cumpere din acelasi loc telefoane mobile si fixe, accesorii, laptop-uri si notebook-uri, si servicii telecom.

Romtelecom are peste 350 de puncte de vanzare, in timp ce reteaua Cosmote Romania cuprinde aproximativ 640 de magazine in toata tara.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri