Orange reduce tarifele pentru apelurile in roaming

Orange Romania, cel mai mare operator de telecomunicatii de pe piata locala, lanseaza din 15 iunie noi oferte pentru serviciile de telefonie in roaming si reduce de la 1 iulie tarifele pentru apeluri de voce, in conformitate cu prevederile Uniunii Europene.

Astfel, de la 1 iulie, compania va reduce tarifele standard apelurile efectuate de la 0,39 de euro pe minut la 0,35 euro/minut, iar apelurile primite vor costa 0,11 euro/minut, in loc de 0,15 euro in prezent.

Clientii Orange care isi vor activa din 15 iunie noile optiuni de voce in roaming vor beneficia din momentul activarii de tarife reduse la nivelul celor reglementate, pentru traficul realizat suplimentar.

Pe de alta parte, din 15 iunie, Orange lanseaza noi oferte pentru optiunile “Permis de vacanta si Favourite Country prin care clientii companiei beneficiaza de tarife mai mici in roaming.

Optiunea Permis de vacanta poate fi activata atat de abonatii Orange, cat si de clientii PrePay si include 15 minute pentru convorbiri, 15 mesaje scrise si 1MB pentru internet pe mobil, valabile in Uniunea Europeana, Elvetia si Moldova, pentru 5,21 euro (cu TVA)

Optiunea poate fi folosita si in Croatia, SUA, Turcia sau China (exclusiv pentru abonati) cu 10,42 euro (inclusiv TVA).

Cu Favourite Country abonatii Orange isi pot alege o tara favorita pentru care primesc minute de roaming la preturi mai mici cu peste 40% fata de noile tarifele standard impuse de Uniunea Europeana.

Aceasta optiune contine 60 de minute in roaming cu 14,99 euro (cu TVA) si este disponibila pentru oricare dintre tarile Uniunii Europene, Elvetia sau Moldova. Clientii care calatoresc in Israel sau Serbia isi pot activa optiunea Favourite Country si primesc 40 de minute pentru 39,99 euro (inclusiv TVA)

Optiunile Permis de vacanta si Favourite Country pot fi activate de mai multe ori, in functie de necesitatile de consum ale clientilor.

Astfel, prin activari succesive, minutele disponibile se cumuleaza si sunt valabile 30 de zile de la data ultimei activari.

Sursa foto: Orange Romania


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri