Gecad ePayment a anuntat intrarea in grupul regional PayU, integrator de plati online cu operatiuni in Europa Centrala si de Est, detinut de grupul media multinational Naspers. Ca urmare a acestei actiuni, compania va incepe un proces de rebranding al carui rezultat final va fi adoptarea numelui PayU Romania.
Intr-o prima etapa, compania isi va schimba logo-ul din "ePayment. online payments. build-up your sales" in "ePayment. member of payU". Noul logo va fi utilizat pe o perioada de cateva luni, pentru a marca tranzitia catre brandul final, PayU Romania. Pana la adoptarea definitiva a brandului PayU, ePayment va renunta si la particula Gecad din numele companiei, pentru a marca apartenenta la grupul Pay U.

“Actiunea de rebranding pe care o desfasuram in Romania in decursul urmatoarelor luni are doua obiective. In primul rand, vizam adoptarea brandului regional PayU, in urma deciziei Naspers de a reuni in acest unic grup toate operatiunile de plati online integrate din regiune. In al doilea rand, anuntam oficial si noua directie de dezvoltare pe care compania noastra o va cunoaste in urmatorii ani”, spune Daniel Nicolescu, CEO ePayment.

ePayment, companie cunoscuta ca integrator de plati online, isi va directiona strategia de dezvoltare in urmatoarea perioada pe trei linii:

1. Extinderea portofoliului de metode de plata integrate (pe langa cele deja existente: card, microplati (SMS, DTMF), transfer bancar, Internet banking , Mobilis si PayPal)
2. Adaugarea de servicii complementare platilor online, dedicate cumparatorilor pe Internet
3. Extinderea regionala a operatiunilor prin export de tehnologie.

“Tranzitia si adoptarea noului brand va fi realizata in mai multe etape. Deocamdata renuntam la sloganul vechi si il inlocuim cu o sintagma ce arata apartenenta la noul grup, PayU. Ulterior vom renunta la aceasta sintagma, dar si la numele ePayment si vom deveni PayU Romania. Vor urma o serie de campanii si de evenimente in sprijinul acestei repozitionari, ce se vor adresa atat magazinelor online, cat mai ales cumparatorilor online”, precizeaza Daniel Nicolescu.

Grupul PayU ofera solutii profesionale pentru piata ecommerce din regiune, fiind prezent in Polonia, Cehia, Romania si, in curand, in Ungaria. PayU a procesat in 2010 peste 31 milioane de tranzactii, cu un volum total de peste 800 milioane de euro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri