ZebraPay, compania care a adus pe piata din Romania primele terminale de plata instant, investeste in acest an peste 3 milioane de dolari in extinderea retelei nationale cu 1.000 de terminale, conform oficialilor firmei.
Extinderea retelei ZebraPay va continua pe parcursul intregului an, urmand ca la sfarsitul lui 2011, terminalele de plata instant sa fie accesibile clientilor din zeci de orase si centre comerciale din tara.

Compania a finalizat instalarea primei transe de 200 de terminale in orasele Cluj Napoca, Timisoara, Craiova, Galati, Braila, Constanta, Iasi, Targu-Jiu si Bucuresti. Noile terminale sunt amplasate in hipermarketuri, supermarketuri, mall-uri, benzinarii, gari, spitale sau universitati. Astfel, acestea pot fi gasite in locatii din retele cunoscute precum Metro Cash&Carry, Billa, Galeria Real, Diverta sau benzinarii Rompetrol.

“Vom continua extinderea si in alte orase ale tarii, reteaua ZebraPay devenind, odata cu instalarea celor 1.000 de terminale, cea mai mare de acest fel din Romania. Expansiunea este sustinuta de partenerii nostri locali, antreprenori care doresc sa construiasca o afacere in jurul terminalelor ZebraPay operandu-le in sistem de franciza. Multi dintre acestia au descoperit deja noul model de afacere prin intermediul site-ului zebrapay.ro”, a declarat Radu Ciorbea, director general al ZebraPay.

Terminalele ZebraPay ofera clientilor posibilitatea de a reincarca prin tehnologia TopUp, simplu, rapid si la cel mai bun pret cartele telefonice prepaid ale operatorilor telecom Orange, Vodafone si Cosmote, urmand ca in scurt timp sa puna la dispozitia clientilor si posibilitatea de a achizitiona bilete de tren, licente software, credit pentru convorbiri internationale si cele mai populare melodii si ringtone-uri ale momentului.

Compania are in plan lansarea pana la finele anului a unor noi servicii pe terminalele ZebraPay, de la cele de colectare a platilor pentru facturile de utilitati, servicii de telefonie fixa si mobila, internet, cablu TV, pana la cele de plati catre institutii publice si vanzare de licente software, bilete de tren, autocar sau bilete la spectacole.

“Odata cu lansarea noilor servicii in sectoare cat mai diverse ale pietei, terminalele ZebraPay vor deveni primele modele locale de one-stop shop-uri”, a mai adaugat Radu Ciorbea.

In ceea ce priveste piata locala a terminalelor de plata instant, reprezentantul ZebraPay mentioneaza ca aceasta se afla inca la inceput, insa are un mare potential de crestere.

“Peste jumatate dintre cei care utilizeaza serviciile unui terminal ZebraPay devin clientii nostri fideli”, a mai adaugat oficialul companiei.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri