Incepand cu 1 iulie 2011, Cosmote Romania reduce tarifele pentru apelurile de voce in roaming in statele membre ale Uniunii Europene, cu pana la 26,7%, conform companiei.
Astfel, compania reduce cu 10,3% tarifele pentru apeluri de voce originate din tari membre ale Uniunii Europene si cu 26,7% pe cele pentru apelurile primite in spatiul UE, incepand de la 1 iulie 2011, conform reglementarilor Comisiei Europene. Toti clientii Cosmote, atat cei abonati cat si utilizatorii de cartela preplatita, vor beneficia de tarifele Roaming Avantaj de 0,35 euro/minut (fara TVA) pentru apeluri initiate, respectiv 0.11 euro/minut (fara TVA) pentru apeluri primite in tarile UE.

„Tarifele avantajoase vin in beneficiul clientilor nostri, oferindu-le posibilitatea de a plati mai putin pentru acelasi interval de timp petrecut la telefon, mai ales ca lunile de vara reprezinta perioada perfecta pentru vacanta. Noile tarife ii incurajeaza sa comunice la telefon cu cei dragi de acasa mai relaxati si fara griji legate de costuri atunci cand calatoresc”, a declarat Oana Cristea, wholesales department senior manager, Cosmote Romania.

Mai mult, fie ca sunt in vacanta sau in calatorie de afaceri, clientii se pot bucura, de asemenea, de beneficiile extraoptiunii Roaming Traveler, disponibila atat pentru abonati cat si pentru utilizatorii prepaid, prin care isi pot folosi minutele nationale si internationale incluse in abonament sau extraoptiuni pentru a comunica atunci cand calatoresc peste hotare.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri