Vodafone Romania, al doilea operator de telefonie mobila de pe piata locala, lanseaza planuri tarifare de date mobile pentru iPad 2 cu WiFi si 3G. Planurile vor fi disponibile fara abonament.
iPad 2 cu WiFi si 3G va fi comercializat prin partenerii Vodafone iStyle si eMag, iar activarea serviciilor Vodafone se va putea face in toata reteaua Vodafone si in magazinele partenerilor nostri.

“Oferim planuri tarifare de date dedicate pentru iPad 2, din dorinta de le da utilizatorilor posibilitatea de a alege intre mai multe optiuni accesibile”, a declarat Inaki Berroeta, CEO Vodafone Romania.

Compania nu a oferit detalii despre preturile ofertelor pentru iPad 2.

Pe langa oferta dedicata pentru iPad, clientii pot opta pentru oricare dintre ofertele de internet mobil din portofoliul companiei. Pana la 31 iulie, clientii beneficiaza promotional de trafic dublu la abonamentele de internet mobil si in cazul optiunilor cartelei de internet Vodafone.

Tableta iPad 2 a fost pusa in vanzare in martie anul acesta la nivel mondial si este cea de-a doua versiune a dispozitivului lansat de Apple in 2010.

iPad2 este cu 33% mai subtire si 15% mai usor decat prima varianta, dar pastreaza dimensiunile ecranului LCD de 24,6 centimetri cu fundal LED.

Produsul poate fi cumparat din mai multe magazine online la preturi incepand de la 2.250 de lei, iar din 24 iunie va fi disponibil si in magazinele iStyle, Ideea si Restore si in retelele de retail Altex, Flanco si Domo.

iPad este unul dintre cele mai de succes produse tehnologice lansate vreodata, prima versiune a tabletei, lansata in aprilie anul trecut, formand o noua piata, estimata in 2010 la circa 17 milioane de unitati si la 50 de milioane de exemplare in acest an.

Anul trecut, Apple a vandut 14,8 milioane de iPad-uri, produsul insemnand 17% din veniturile companiei pe 2010.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri