Altex, Domosi Flanco, cei mai mari retaileri de electronice si IT&C de pe piata locala, au publicat preturile pentru tableta iPad2, toate cele trei companii avand aceleasi preturi. Practic, cea mai ieftina tableta costa 2.099 de lei, iar cea mai scumpa varianta costa 3.549 de lei, conform site-urilor celor trei companii.

Cei trei retaileri incep de astazi dupa ora 18.00 vanzarea iPad2 in mai multe magazine din tara, pana acum produsul fiind achizitionat doar prin intermediul a cateva magazine online.

Cea mai ieftina varianta de iPad este cea Wi-Fi cu memorie de 16GB si costa 2.099 de lei, iar cel mai scumpa este cea 3G cu memorie de 64 GB. Aceasta costa 3.549 de lei.

Odata cu anuntul Apcom, unicul distribuitor autorizat Apple in Romania, ca de astazi va incepe vanzarea iPad 2 in Romania, unii retaileri au redus pretul acestora.

De exemplu, in urma cu cateva zile eMag vindea cea mai ieftina varianta de iPad 2 cu 2.250 de lei, iar in prezent aceasta costa 2.099 de lei, pretul fiind acelasi cu cel ai retailerilor clasici. Pe de alta parte, stocul eMag de tablete iPad 2 a fost aproape epuizat, singura versiune care mai este disponibila la vanzare fiind cea Wi-Fi cu memorie de 32 GB, de culoare alba.

Odata cu lansarea de astazi, tabletele iPad 2 vor putea fi cumparate din magazinele partenere ale Apcom (iStyle, Ideea si Restore, din Bucuresti, Cluj-Napoca si Galati) si din retelele Altex, Domo, Flanco si eMag din Brasov, Braila, Bucuresti, Buzau, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Galati, Iasi, Oradea, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Suceava, Timisoara, Targu-Mures.

iPad este unul dintre cele mai de succes produse tehnologice lansate vreodata, prima versiune a tabletei, lansata in aprilie anul trecut, formand o noua piata, estimata in 2010 la circa 17 milioane de unitati si la 50 de milioane de exemplare in acest an.

Anul trecut, Apple vandut 14,8 milioane de iPad-uri, produsul insemnand 17% din veniturile companiei pe 2010.

Vedeti lista magazinelor de unde puteti cumpara tableta.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
eMAG se gandeste la bursa. Iulian Stanciu vorbeste despre o listare pe BVB
Setari Cookie-uri