Facebook a depasit in luna mai pentru prima data site-urile Microsoft in Marea Britanie ca numar de utilizatori, urcand pe locul al doilea dupa Google, datorita interesului populatiei in varsta de peste 50 de ani pentru retelele sociale, potrivit unui studiu al UKOM/Nielsen, preluat de Reuters.
Numarul vizitatorilor Facebook din Marea Britanie a urcat in mai cu 7% fata de aceeasi luna a anului trecut, la 26,8 milioane, fata de 26,2 milioane pentru site-urile Microsoft, MSN, WindowsLive si Bing. In acelasi timp, Google a avut 33,9 milioane de vizitatori unici in Marea Britanie, informeaza Mediafax.

Audienta britanica a Twitter a urcat cu circa o treime, la 6,1 milioane de vizitatori.

UKOM/Nielsen noteaza ca numarul de pensionare britanice care au vizitat Twitter s-a dublat dupa scandalul privind aventurile extraconjugale ale fotbalistului Ryan Giggs.

"Cresterea ratingurilor acestor retele sociale este generata acum in principal de grupa de varsta 50+", a declarat directorul general al UKOM, James Smythe.

Facebook a atras in luna mai 140 milioane de vizitatori in Statele Unite (+12%). In Spania, numarul vizitatorilor site-ului a urcat cu 7%, in Franta cu 18%, in Italia cu 26%, iar in Germania cu 72%.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri