Facebook, cea mai mare retea sociale din lume, va lansa saptamana viitoare o noua facilitate, posibil in zona tabletelor sau cea mobila, a declarat CEO-ul companiei, Mark Zuckerberg, citat de PCMag.com.
Fondatorul companiei a spus ca “vom lansa ceva extraordinar” saptamana viitoare. Zuckerberg a subliniat ca noua facilitate a fost dezvoltata de 40 de oameni din sediul din Seattle.

Pe mai multe bloguri tehnologice au circulat zvonuri despre o posibila lansare in zona mobila a Facebook, inclusiv pe iPad-ul Apple sau o aplicatie specializata de fotografie pentru iPhone.

Purtatorii de cuvant ai Facebook nu au dorit sa ofere mai multe detalii asupra comentariilor CEO-ului celei mai mari retele sociale din lume.

Facebook are in prezent aproape 600 de milioane de membri la nivel global si devine un concurent din ce in ce mai serios pentru giganti precum Google sau Yahoo pe segmentul de publicitate. Conform Facebook, cei ce acceseaza reteaua sociala de pe terminale mobile sunt de doua ori mai activi decat cei ce acceseaza de pe PC-uri.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri