Presedintele&CEO-ul OTE: Vrem sa construim operatorul telecom numarul 1 in Romania

Michael Tsamaz (foto), presedintele si directorul general al OTE, grupul grec care detine Romtelecom si Cosmote, a afirmat ca obiectivele grupului pe care il conduce este sa ajunga numarul unu pe piata locala de telecomunicatii.

"Tinta noastra este sa construim operatorul de telecomunicatii numarul 1 in Romania, care va genera valoare suplimentara pentru grup si pentru toate partile interesate”, a afirmat Tsamaz cu ocazia numirii sefului Cosmote, Stefanos Theocharopoulos (42 de ani), la conducerea Romtelecom.

Managementul OTE a afirmat inca de la finalul lunii mai ca isi doreste sa unifice cat mai repede operatiunile Romtelecom cu cele ale Cosmote.

Daca cei doi operatori ar fuziona, ar ajunge cel mai mare jucator de pe piata locala de telecomunicatii, intrecand astfel liderul in domeniu, compania Orange Romania. In 2010, cele doua companii au avut impreuna un business de aproximativ 1,18 miliarde de euro, cu aproximativ 200 de milioane mai mult decat Orange.

Stefanos Theocharopoulos, noul CEO al Romtelecom, il inlocuieste pe Yorgos Ioannidis, cel care a fost seful companiei din ianuarie 2007 pana la 1 iulie anul acesta.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri