Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale si Romtelecom vor alege pana la 1 august compania de avocatura care urmeaza sa asiste actionarii Romtelecom si Cosmote pentru fuziune si o posibila listare, iar pana la 1 septembrie firma de consultanta.
"Pentru evaluarea beneficiilor procesului de fuziune si listare la bursa vor fi angajati consultanti independenti, o banca de investitii de reputatie internationala, agreata de ambii actionari, care va fi angajata pana la 1.09.2011, precum si o o societate de avocati care va oferi consultanta si asistenta juridica in scopul protejarii intereselor legale ale actionarilor Romtelecom si Cosmote, care va fi angajata pana la 1.08.2011. Consultantii vor realiza un raport si un plan de proiect pana la data de 1 decembrie anul acesta", afirmat Valerian Vreme (foto), seful MCSI intr-o conferinta de presa.

Alegerea consultantilor si a avocatilor este necesara pentru listarea pe bursa a Romtelecom sau a companiei care va reiesi in urma fuziunii dintre Romtelecom si Cosmote, companii detinute de grupul grec OTE si indirect de cel german Deutsche Telekom. Listarea ar trebui sa aiba loc pana in iulie anul viitor.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Setari Cookie-uri