Orange, cel mai mare operator de telecomunicatii de pe piata locala, a investit in ultimul an peste 1,3 milioane de euro pentru reamenajarea a 11 magazine proprii. Designul a fost realizat dupa conceptul utilizat in unitatile operatorului in Europa de Vest, anunta compania
Programul de reamenajare a retelei de magazine Orange a inceput anul trecut, iar pana acum au fost renovate 11 magazine din Bucuresti (Plaza, Mosilor, Iride Business Park, Piata Victoriei) si din tara (Alba Iulia, Cluj, Constanta-City Mall, Galati-Mazepa, Oradea-Lotus, Resita, Zalau).

"Reamenajarea are la baza conceptul Next - One Design al Grupului France Telecom - Orange, implementat pentru a integra functionalitatile specifice retailului telecom modern. In prezent, acest concept este folosit in peste noua tari, printre care Franta, Spania, Elvetia, Austria si Polonia si a fost adaptat special pentru Romania", afirma oficialii operatorului.

In magazinele nou amenajate, utilizatorii vor putea sa incerce telefoane, sa afle cum functioneaza diferite jocuri si aplicatii si sa testeze serviciile de date mobile prin intermediul laptopurilor si tabletelor.

Orange Romania are o retea de distributie, cu 99 magazine proprii, 171 in regim de franciza, 117 puncte de vanzare pe baza parteneriatului cu lantul de retail Euro GSM si 77 cu Say.

Compania este cel mai mai mare operator de telecomunicatii de pe piata locala, cu venituri de 222 de milioane de euro si 10,27 de milioane de clienti in primul trimestru din acest an.




Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri