Se trezeste in jur orei 7.15, iar spre birou pleaca o ora mai tarziu pentru a ajunge la birou la noua, cand incepe programul de lucru.

“Ajung in jur de ora noua, desi nu sunt mai mult de trei kilometri de acasa. Eu stau in zona Fundeni (n.red.: biroul Xerox este la piata Aurel Vlaicu), dar este foarte aglomerat si fac aproximativ 45 de minute. In prima parte a zilei, daca nu am vreo intalnire, imi citesc e-mailurile primite peste noapte. Apoi pana la 9.30- 9.45 10 ma uit la stiri pentru ca orice eveniment te poate influenta. Ma uit pe wall-street.ro, Mediafax, etc. Incerc sa ma uit la stirile necomentate pentru ca vreau sa le citesc asa cum sunt si sa-mi fac eu o parere. De asemenea, nu prea citesc politica, dar atunci cand ma intereseaza o stire, la fel, vreau sa nu fie comentata”, explica Gabriel Pantelimon (43 de ani), managerul care conduce Xerox Romania, un business cu 240 de angajati si afaceri de cateva zeci de milioane de euro.

Cititi in articolul urmator cum arata o zi din viata lui Gabriel Pantelimon si cum a ajuns acesta de la sportiv de performanta si participant la Jocurile Olimpice la sefia Xerox Romania.