Gabriel Pantelimon, seful Xerox Romania, a renuntat de peste zece ani la sportul de performanta, insa fostul olimpic al Romaniei la scrima este si acum foarte activ. Isi incepe dimineata cu abdomene si flotari, iar aproape saptamanal joaca baschet si fotbal cu colegii. Citeste in articolul urmator cum arata o zi din viata sefului filialei locale a unuia dintre cei mai mari producatori mondiali de imprimante si copiatoare.
Se trezeste in jur orei 7.15, iar spre birou pleaca o ora mai tarziu pentru a ajunge la birou la noua, cand incepe programul de lucru.

“Ajung in jur de ora noua, desi nu sunt mai mult de trei kilometri de acasa. Eu stau in zona Fundeni (n.red.: biroul Xerox este la piata Aurel Vlaicu), dar este foarte aglomerat si fac aproximativ 45 de minute. In prima parte a zilei, daca nu am vreo intalnire, imi citesc e-mailurile primite peste noapte. Apoi pana la 9.30- 9.45 10 ma uit la stiri pentru ca orice eveniment te poate influenta. Ma uit pe wall-street.ro, Mediafax, etc. Incerc sa ma uit la stirile necomentate pentru ca vreau sa le citesc asa cum sunt si sa-mi fac eu o parere. De asemenea, nu prea citesc politica, dar atunci cand ma intereseaza o stire, la fel, vreau sa nu fie comentata”, explica Gabriel Pantelimon (43 de ani), managerul care conduce Xerox Romania, un business cu 240 de angajati si afaceri de cateva zeci de milioane de euro.

Cititi in articolul urmator cum arata o zi din viata lui Gabriel Pantelimon si cum a ajuns acesta de la sportiv de performanta si participant la Jocurile Olimpice la sefia Xerox Romania.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri