BitDefender, divizia de securitate a datelor din cadrul SOFTWIN, anunta castigarea premiului pentru cel mai bun produs software la gala Produsul Anului 2005 organizata de revista CHIP Romania. Produsul care a primit cele mai multe voturi din partea cititorilor revistei este BitDefender 9 Professional Plus.

Peste 2000 de pasionati de IT au votat in perioada noiembrie-decembrie 2005, pentru a-si exprima optiunile referitoare la cele mai bune produse IT&C prezente pe piata romaneasca. La cele 10 categorii, au fost nominalizate peste 100 de produse. La sectiunea software, participantii au fost alesi din cele mai diverse categorii: antivirus, utilitare, mailserver, browser, prelucrare grafica, prelucrare video, educational. in urma voturilor, motivele pentru care BitDefender 9 Professional Plus a iesit castigator la acesta categorie sunt:

-usurinta in utilizare: 20%
-calitate foarte buna: 19%
-producator/brand cunoscut: 13%
-raport bun performanta pret: 12%
-rezultate bune la teste: 11%
-imagine buna despre producator: 11%
-tehnologie de varf: 8%
-service de calitate: 5%

In acest an, provocarea a fost mai mare, sectiunea la care am participat nu a fost doar software de securitate ca in anii trecuti, ci o categorie mult mai larga care a inclus toate produsele software. Faptul ca un produs de securitate a castigat in aceasta competitie denota o constientizare mai puternica a pericolelor din lumea IT. Pentru BitDefender, reprezinta inca o confirmare a efortului depus de intreaga echipa, in a ne diferentia prin inovatie si tehnologie, a declarat Oliviu Talianu, BitDefender Regional Manager.

"Votul reprezinta alegerea cititorilor revistei CHIP, iar faptul ca a castigat un produs romanesc nu face decat sa ne bucure. Voturile pasionatilor de IT confirma rezultatele deosebite obtinute de BitDefender in toata lumea", a adaugat Catalina Lazar, Editorial Manager, CHIP Computer&Communications.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri