Cosmote lanseaza cel mai mare abonament de internet: 150 GB cu 30 de euro pe luna

Cosmote, al treilea operator local de telefonie mobila, lanseaza din15 iulie un nou portofoliu de abonamente de voce si date, acesta fiind unul dintre cele mai competitive de pe piata.

Noul portofoliu este disponibil atat pentru clientii noi, cat si pentru abonatii care doresc sa isi reinnoiasca abonamentele.

De asemenea, abonatii companiei care opteaza pentru oricare dintre planurile tarifare XS, S, M, L, XL si XXL pot alege dintre extra-optiunile cu minute nationale si internationale (zona 1), respectiv minute si SMS-uri in retea disponibile.

Pe de alta parte, operatorul introduce sase noi planuri tarifare pentru serviciul de internet 3G, oferind clientilor pana la 150 GB/luna de trafic la viteze de pana la 21,6 Mbps pentru 30 de euro pe luna (TVA inclus).

Acesta este cel mai mare pachet de trafic de date de pe piata existent in prezent. De exemplu, pachetul maxim de la Orange (Colibri 35) este de 15 GB si costa 35 de euro, iar cel mai mare abonament de la Vodafone (Internet Nelimitat Profesional) este de 18 GB si costa 19 euro.

Compania a lansat si o promotie, oferindu-le tuturor clientilor care activeaza pana la 1 septembrie 2011 unul din noile abonamente (atat clientii noi, cat si abonatii actuali, la reinnoirea abonamentului) dublul volumului de trafic de date inclus, pe viata.

Clientii care semneaza contracte noi sau isi reinnoiesc abonamentele pot alege oricare dintre computerele portabile disponibile in portofoliu.

Noul portofoliu de date este disponibil impreuna cu un computer portabil: Asus K52N.

Cosmote Romania avea 6,6 milioane de clienti la finalul lunii martie a acestui an.

Noile abonamente de voce si date:

Noile abonamente de date:


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri