Vodafone, al doilea operator de telefonie mobila de pe piata locala, a lansat o oferta prin care abonatii sai care incheie un nou contract sau isi reinnoiesc abonamentul existent pot beneficia, la alegere dublarea minutelor incluse (minute in retea sau nationale) sau a traficului inclus in optiunile de internet pe mobil (2x50MB sau 2x250MB).

Oferta se aplica pachetelor smartphone si celor non-smartphone si este valabila incepand cu planul tarifar Vodafone Complet 500, timp de trei luni de la data activarii.

Compania introduce aceeasi oferta pentru serviciile pe baza de abonament si in cazul pachetelor BlackBerry: clientii beneficiaza automat de dublarea minutelor in retea si nationale, plus trafic nelimitat.,incepand cu abonamentul Vodafone Complet 800.

Impreuna cu noua oferta, clientii pot cumpara Vodafone Smart, cu preturi incepand de la 0 euro, Samsung Galaxy Gio (de la 9 euro), HTC Wildfire S (de la 49 euro) si HTC Sensation (de la 139 euro).

Abonatii mai pot alege un terminal din seria non-smartphones: Vodafone 455 (la 0 euro), Nokia C2-01 (19 euro), Nokia C3 (39 euro) cu abonamentul Vodafone Complet 500 incheiat pe doi ani.

Prin extraoptiunile lansate odata cu aceasta noua oferta, clientii pot beneficia de un numar dublu de minute internationale in extraoptiunile de 50 minute internationale pe telefonul fix in Europa (1.5 euro pe luna) si de 25 minute internationale pentru fix & mobil in Europa (2.5 euro pe luna).

Clientii pot utiliza alte trei extraoptiuni pentru apelurile catre destinatii fixe internationale din Europa, pentru care, de asemenea, este valabila dublarea minutelor incluse timp de 3 luni

Cei care doresc sa vorbeasca catre retele fixe, atat la nivel national cat si international, pot folosi noile extraoptiuni “Zona Mea”:

- extraoptiunea Zona Mea 100, cu 100 minute nationale fix & internationale (Europa fix si SUA, Canada, Israel fix si mobil) la1 euro/luna, plus dublu minute in primele trei luni

- extraoptiunea Zona Mea 1000, cu 1000 minute nationale fix si internationale (Europa fix si SUA, Canada, Israel, fix si mobil) la 3euro/luna.

Pentru a beneficia de minutele din extraoptiunile Zona Mea, clientii trebuie sa aleaga zona de unde vor sa le foloseasca, prin apel gratuit la *ARIE (*2743).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri