“In ultimele luni, au existat multiple speculatii in piata si zvonuri cu privire la o eventuala preluare a UPC de catre RCS&RDS. Dorim sa clarificam aceasta situatie: UPC nu deruleaza niciun fel de discutii cu RCS&RDS pe tema unei potentiale tranzactii. Singurul angajament al UPC este in fata propriilor clienti, acela de a le oferi servicii de televiziune, internet si telefonie la cele mai inalte standarde”, a transmis luni operatorul.

Anuntul UPC Romania vine dupa ce Bogdan Chiritoiu, Presedintele Consiliului Concurentei, a transmis RCS&RDS ca nu este "aprioric" impotriva preluarii UPC si ar putea accepta ca noua structura va avea o cota de piata mai redusa daca sunt luate in calcul si alte canale de transmisie. Citeste aici intreg articolul.

UPC Romania a inregistrat afaceri de 26,1 milioane de euro in primul trimestru din acest an, mai putin cu trei milioane de euro fata de aceeasi perioada a anului trecut, potrivit raportului financiar al Liberty Global, actionarul operatorului.

UPC Romania a ajuns la finalul lui martie la 1.139.700 de abonati de televiziune, 256.200 de clienti de internet si 144.800 de utilizatori de telefonie fixa.