Incepand cu luna februarie 2006 Aline Distribution, unul dintre cei mai importanti importatori si distribuitori de IT din Romania, incepe sa faca publice rezultatele unui proces de repozitionare inceput cu mai mult timp in urma. Aceasta vine pe fondul maturizarii pietei de IT din Romania al carei proces de sedimentare a inceput deja sa fie vizibil catre publicul larg.

Cristian Petre, CEO Aline Distribution Grup - Am considerat ca e timpul sa devenim mai deschisi atat catre partenerii nostrii cat si catre cei interesati de evolutia acestei piete remarcabil de competitive. Este pe de o parte un efect al procesului de maturizare la care am ajuns dupa 11 ani de evolutie constant crescatoare. Sunt multe lucruri cu care ne mandrim si am vrea sa le transmitem si celor care ne sunt alaturi de atata timp, incepand cu echipa Aline.

Reorganizarea companiei se va face din doua perspective managerial si geografic. Am placerea sa anunt includerea in top management-ul companiei a doua persoane bine cunoscute in piata de IT Bogan Tufeanu si Raluca Tincu;

Bogdan Tufeanu ocupa functia de Director General al Aline. Are o experienta de 10 ani ca si Director al firmei Tronix. El vine in managementul Aline ca partener asociat. Bogdan Tufeanu este un client vechi al Aline pe care l-am apreciat de-al lungul timpului. Este un exemplu al abordarii pe care o propunem, de a ne apropia prietenii cat mai mult.

Raluca Tincu a detinut pozitia de Director de Vanzari in RHS, pozitie pe care o va detine si in Aline. Intotdeauna i-am admirat realizarile. Suntem convinsi ca in compania noastra va gasi resursele si deschiderea necesare pentru a-si exprima potentialul la maxim.

Managerial este o schimbare majora care se va reflecta prin modul transparent in care se va desfasura colaborarea. Mai aproape inseamna in primul rand o abordare pesonalizata a fiecaruia dintre partenerii nostrii. Vrem ca ei sa stie ca le apreciem increderea si o rasplatim. Fiecare relatie va fi evaluata si pe baza unui algoritm va fi recompensata prin conditiile comerciale speciale pe care le vom oferi. Credem ca acest lucru va avea o implicatie semnificativa in planificare si astfel in eficientizarea colaborarii de ambele parti.

Componenta geografica a titlului mai aproape de tine tine de doua aspecte. Incepand din data de 30 Martie 2006, sediul firmei se va muta in apropiere de zona centrala a Bucurestiului, la adresa Strada Logofat Tautu Nr. 66. Totodata, din data de 10 Februarie 2006, finalizam construirea retelei nationale prin deschiderea celei de zecea sucursala, in Constanta. Cei interesati ne vor putea gasi in Strada Dimitrie Bolintineanu Nr. 4, telefon 0241 660 440 unde intr-un spatiu de 250 mp se afla atat birourile cat si depozitul.

Speram sa reusim ca filozofia mai aproape de tine sa fie un succes care sa se adauge la cele mai vechi care ne-au adus intr-o pozitie de varf in distributia IT din Romania.

Aline Distribution in cei 11 ani de existenta a strabatut toate etapele majore ale dezvoltarii pietei romanesti de distributie IT. In momentul de fata are un portofoliu de 1500 de clienti activi, 10 sucursale si de la sfarsitul anului 2005 un birou in Olanda.

Mai multe articole din sectiunea IT & C »