Sase ore mai tarziu, dupa ce blogurile mari, precum TechCrunch, dar si o pleiada de alte pagini mai mici au scris despre aceste preturi, clientii Sears.com au primit un alt e-mail in care li s-a explicat ca preturile au fost afisate gresit si ca banii le vor fi returnati in cont.

“Draga clientule: Dorim sa va aducem la cunostinta ca, din pacate, unul dintre magazinele afiliate noua a gresit preturile in cazul a doua modele Apple iPad. Daca ati achizitionat vreunul dintre acestea la preturile gresite, comanda dumneavoastra a fost anulata si banii va vor fi returnati in conturi”.

Totodata, Sears.com a postat si pe site un anunt in care da vina pentru eroare pe unul dintre vendori.

Citeste si:

Comenzile anulate au suparat clientii Sears, CNN discutand cu unii dintre ei. “Sunt o companie enorma si ma asteptam sa ma pot baza pe ei”, spune Paula Knight, o femeie din Florida care a comandat un iPad la pretul gresit. “Daca ei nu onoreaza aceste comenzi, nu voi mai cumpara niciodata de la Sears”.

Nu este pentru prima oara cand Sears.com a refuzat sa onoreze comenzi in dreptul carora erau afisate preturi gresite. Toamna trecuta, aceeasi companie a afisat preturi reduse la o trambulina Airzone si la Gladiator Gearbox, clientii primind un mail similar.

In Romania si liderul de piata eMag.ro a afisat in trecut preturi gresite in cazul unor produse, ulterior compania onorand toate comenzile primite. Apoi, eMag.ro s-a folosit de eroare si a inceput pentru un timp sa marketeze produsele afisand mesajul “Iarasi am gresit preturile!;)”, in newsletter-ul pentru clienti.

Cum comentati acest gen de incidente? Considerati ca Sears.com, dar si alte magazine care afiseaza astfel de erori, ar trebui sa onoreze comenzile sau nu?