De numele lui Sorin Mindrutescu se leaga evolutia din ultimii trei ani a producatorului de soft Oracle Romania, presedintia Camerei de Comert Americane, diferite proiecte umanitare, iar la un moment dat in presa au aparut informatii si ca ar putea fi numit premier, lucru despre care managerul a afirmat ca este doar o “speculatie”. Cititi in articolul urmator cum reuseste seful Oracle sa isi gestioneze timpul pentru toate aceste activitati.

Se trezeste in general in jurul orei 6.45-7.00, iar la birou ajunge pana in 8.30 pentru a avea timp sa isi puna in ordine lucrurile pana cand incepe programul obisnuit al angajatilor, la ora 9.00.

“Ora aceea este a mea. Sunt cam singur in firma si am timp sa citesc stirile, sa imi verific e-mailurile de peste noapte, sa imi pun la punct ce se intampla peste zi”, afirma Sorin Mindrutescu (foto).

Apoi, ziua de lucru a managerului devina una plina de intalniri: 3-4 formale la birou sau in afara cladirii si foarte multe informale.

Intalnirile informale sunt incurajate in special de faptul ca biroul CEO-ului este unul open space, mai exact geamurile sunt transparante, iar usa este mereu dechisa.

“Se intra si se iese fara nicio problema, iar cand nu sunt sedinte programate avem intalniri la libera initiativa a colegilor mei si vorbim despre orice fel de lucruri indiferent daca sunt urgente sau nu”, explica managerul.

Citeste mai mult in articolul Cum conduce Sorin Mindrutescu producatorul de soft Oracle Romania


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri