Numarul de smartphone-uri Android se inmultesc vertiginos pe piata, dar nu acelasi lucru se poate spune si despre tabletele ce ruleaza pe sistemul de operare al Google. Avand in vedere start-ul rapid al Apple pe acest segment, este destul de greu pentru Android sa castige terenul pierdut – o arata cele mai recente cifre.
Larry Page, seful Google, a mentionat recent ca pe piata se afla circa 135 milioane device-uri Android pe piata, incluzand atat tabletele cat si smartphone-urile. Conform calculelor Techtree.com rezulta ca dintre acestea doar circa 1,21 milioane sunt tablete ce ruleaza Android 3.0 si 3.1, versiune lansata in urma cu sase luni - un numar dezamagitor.

De mentionat este si faptul ca Samsung a raportat anterior ca a livrat (nu vandut) circa 2 milioane de tablete Galaxy.

Cu toate acestea, piata se pare ca se va aglomera in curand, nume mari urmand sa isi faca intrarea si sa lanseze noi produse – Samsung si LG fiind poate cele mai vizibile.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri