Serviciile de televiziune, Internet si voce oferite de Romtelecom clientilor persoane fizice, noi sau existenti, vor fi disponibile de luni in pachete integrate care pot aduce reduceri de pana la 33% din factura totala pentru comunicatii si divertisment, conform Romtelecom.
Anuntul companiei a coincis cu prima aparitie publica a lui Stefanos Theocharopoulos in functia de CEO al celui mai mare operator de telefonie fixa din Romania.

„Am pregatit pentru clienti exact ceea ce stim ca asteapta de la noi: oferte integrate, o singura factura care asigura reduceri mai mari decat daca serviciile ar fi achizitionate separat sau chiar fata de ofertele disponibile anterior. Prin urmare, restructuram pachetele destinate persoanelor fizice si dam mai multa putere clientului pentru a-si alege combinatia de servicii si preturi care raspunde cel mai bine nevoilor sale individuale de comunicare”, a declarat Ovidiu Ghiman, director executiv strategie si comercial rezidential, Romtelecom.

El subliniaza ca toti clientii care vor sa renunte la un operator telecom sunt interesati sa vada pachete de servicii integrate, nu doar un singur serviciu.

In urma studiilor efectuate de companie, au fost identificate trei niveluri principale de consum in functie de care au fost grupate abonamentele de voce, respectiv Internet si televiziune (prin satelit si IPTV), deja existente in portofoliul companiei, in 3 tipuri de pachete standard. Astfel, noile pachete sunt disponibile in 3 variante de consum - de baza, mediu si avansat - pentru fiecare dintre servicii, care pot fi combinate in functie de preferinte.

Pachetele care includ trei servicii in aceeasi varianta sunt disponibile la tarife intre 13 si 19 euro, fara TVA, aducand clientilor reduceri lunare de pana la 33% fata de preturile individuale ale produselor.

Daca un client alege un anumit pachet de trei servicii, dar opteaza pentru o varianta superioara de abonament pentru unul dintre servicii, va plati in plus, lunar, 1 euro fara TVA)/serviciu.

Clientii pot opta si pentru pachete care includ cate doua servicii, respectiv Internet broadband si voce sau televiziune si voce , cu preturi care incep de la 9 euro si ajung pana la 16 euro, fara TVA.

Clientii care au pachete de doua servicii pot trece la o varianta superioara de abonament pentru 1,5 euro in plus pe luna, fara TVA, pentru fiecare serviciu.

Echipamentele aferente serviciilor de voce si Internet din noile pachete sunt oferite cu chirie zero pe toata durata de utilizare a serviciului. Acestea se ofera in chirie, cu plata lunara incepand cu 1,4 euro (fara TVA), pentru clientii noi.

„Clientii stiu ce doresc, dar uneori operatorii nu ofera servicii simplu de inteles. Si aceasta simplitate este si ea necesara”, mai spune Ghiman. El subliniaza de asemenea ca pe segmentul de Internet compania va continua procesul de migrare masiva catre tehnologia VDSL.



Ce parere aveti de noua oferta Romtelecom? Comentati mai jos.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri