Samsung Electronics este dezamagita de decizia Instantei judecatoresti de a intrerupe livrarea tabletelor companiei si intentioneaza sa actioneze “imediat pentru a proteja drepturile de proprietate intelectuala prin intermediul procedurilor legale desfasurate in Germania”, conform companiei asiatice.
De asemenea, vanzarea produselor care au fost deja distribuite pe piata romaneaca nu va suferi nicio restrictie, iar comercializarea acestora va continua in termenii optimi, au mai spus oficialii producatorului.

“Vom lua toate masurile necesare pentru a asigura disponibilitatea in Europa si in intreaga lume a dispozitivelor inovatoare Samsung din segmentul comunicatiilor mobile”, a transmis compania.

Aceasta decizie a Judecatoriei din Germania nu influenteaza in niciun mod alte proceduri legale depuse la instantele judecatoresti din Europa sau din alte regiuni.

Apple a obtinut, intr-o instanta din Germania, o victorie importanta in lupta cu rivalul Samsung Electronics, tribunalul interzicand temporar companiei sud-coreene sa vanda tabletele Galaxy in Uniunea Europeana, cu exceptia Olandei, transmite Reuters, citat de Mediafax.

Ordinul judecatoresc dat de o instanta din Dusseldorf vine la o saptamana dupa ce Samsung a fost fortat, printr-un proces similar, sa intarzie lansarea tabletei Galaxy in Australia.

Apple sustine ca telefoanele si tabletele Samsung Galaxy "copiaza slugarnic" iPhone si iPad. Compania americana a intentat actiuni in justitie in Statele Unite, Australia, Europa si alte zone, sperand sa blocheze produsele rivale.

Gadgeturile Samsung sunt construite in jurul sistemului de operare Android dezvoltat de Google.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri