Tehnologia in dezvoltare a reusit sa depaseasca petrolul, producatorul iPhone si iPad eclipsand ExxonMobil ca cea mai valoroasa companie din lume, luand in considerare valoarea actiunilor, scrie presa internationala.
Valoarea unei actiuni Apple a atins ieri, la finalul sedintei bursiere, 363,69$, valoarea companiei ridicandu-se la 337,2 mld. $.

Tot miercuri, valoarea unei actiuni ExxonMobil a scazut la 68,03$, compania fiind evaluata la o valoare de 330,8 mld. $.

Apple a detronat Microsoft in mai 2010, devenind cea mai mare companie tehnologica din lume.

Valoarea actiunilor Apple a crescut constant in ultimii ani la carma sefului Steve Jobs care a supervizat lansarea unor produse cheie precum iPod in 2001, iPhone in 2007 si iPad anul trecut.

Ascensiunea Apple in fruntea companiilor la nivel mondial este cu atat mai remarcabila cu cat in urma cu 15 ani ea parea sortita pieirii, inaintea revenirii lui Jobs ca CEO.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri