Qĺnet, companie in care este actionar seful Crescendo, vanduta catre Bramerton Investments

Compania Bramerton Investments, detinuta de Bramerton Investments Limited, o companie de tip holding care isi propune investitii in domeniul IT&C, a cumparata 70% din furnizorul local de echipamente, solutii si servicii informatice Q’net International.

Q’net este o companie lansata in 1993, care pana la aceasta tranzactie avea acelasi actionariat cu furnizorul de solutii si servicii informatice Crescendo International, condus de Marius Tulea. Actionarii celor doua companii erau Marius Corneliu Vladu, Marius Tulea, Adriana Carstoiu, Andrei Mircea Zaharescu.

„In urma acestei achizitii, Bramerton Investments intentioneaza sa continue dezvoltarea companiei atat prin intensificarea eforturilor de crestere organica, cat si prin eventuale achizitii ce ar putea viza consolidarea pietei de IT din regiune", au afirmat oficialii celor doua companii.

Conducerea companiei va fi asigurata ca si pana acum de catre Marius Vladu (foto).

Pentru finalizarea acestei tranzactii cumparatorul a fost asistat de catre firmele Ernst & Young (consultanta financiara) si Popovici, Nitu si Asociatii (consultanta juridica), iar vanzatorii au fost asistati de catre Genesis Capital, Osprey Partners (consultanti financiari) si Borza si Asociatii (consultant juridic).

Q'net International a raportat afaceri de 13 milioane de euro in 2009 si un profit operational de 2,23 milioane de euro, conform Registrului Comertului.

Anul trecut compania avea in jur de 100 de angajati.

Compania are cateva sute de clienti, printre acestia numarandu-se Orange Romania, Tnuva, BRD-Groupe Société Générale, Volksbank, Tiriac Holding, Omniasig, British American Tobacco, Labormed, Apa Nova, Carrefour.

Citeste si Vladu, Q’net International: Este mai bine sa ai clienti privati pentru ca gestionezi mai putine necunoscute


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din sec╚Ťiunea IT & C »Setari Cookie-uri