Apple ar putea pune in vanzare iPhone 5 pe 7 Octombrie, iar precomenzile ar putea incepe pe 30 septembrie, scrie presa internationala care citeaza publicatia 9To5Mac.
Potrivit 9To5Mac, Apple isi dorea sa lanseze noul model de iPhone pe 7 sau 14 octombrie, dar pentru ca procesul de productie al acestuia se deruleaza fara probleme conducerea companiei a optat pentru prima varianta.

Despre aceasta data de lansare a scris si site-ul TiPB.

Insa majoritatea site-urilor din domeniul tehnologiei scriu ca dupa cum rezulta din diverse rapoarte, planurile Apple se schimba adesea, conform CNET News. De altfel, Steve Jobs este recunoscut pentru amanarile datelor de lansare a produselor in cazul in care este nemultumit de felul in care arata acestea.

Pe de alta parte, site-ul TiPB spune ca noul telefon s-ar putea sa nu fie un iPhone 5, ci un iPhone 4S cu unele imbunatatiri si cu acelasi design al actualelor modele de iPhone. Exista si zvonuri conform carora Apple va lansa doua modele de smartphone: noul iPhone 5 si un iPhone 4S.

Sursa foto: Apple

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri