Judecatorii californieni au dispus ca site-ul de matrimoniale Match.com sa verifice daca utilizatorii sai au antecedente penale, a anuntat Curtea suprema din Los Angeles, potrivit Mediafax.
Conducerea site-ului a fost data in judecata de o femeie care a fost agresata sexual de un barbat intalnit prin intermediul site-ului, in 2010. Ea a descoperit ulterior ca agresorul ei, in varsta de 67 de ani, fusese condamnat pentru agresiuni sexuale.

Femeia a cerut site-ului ca de acum inainte sa verifice antecedentele penale ale utilizatorilor sai, prin cautarea in arhivele nationale privind agresorii sexuali.

Judecatorii americani au avertizat conducerea site-ului ca decizia este una foarte serioasa si ca daca nu este pusa in aplicare vor exista consecinte.

Avocatul site-ului a spus ca un sistem de control a fost deja instalat si ca va functiona incepand de marti.
Site-ul Match.com are milioane de membri din peste 20 de tari.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri