Doi dintre cei mai importanti furnizori de servicii de e-mail, Yahoo si America Online, intentioneaza sa introduca un sistem prin care companiile vor plati o taxa pentru fiecare mesaj trimis, au confirmat oficialii celor doua companii, scrie presa internationala.

Aceste taxe, care se vor situa in jurul valorii de un sfert de cent si un cent, nu vor fi obligatorii, insa vor reprezenta o garantie ca respectivele mesaje vor ajunge la destinatie. Totodata, acestea reprezinta cele mai recente incercari ale Yahoo si AOL de a elimina mesajele publicitare nesolicitate, cunoscute si sub numele de spam.

Reprezentantii companiilor AOL si Yahoo au declarat ca acest sistem va fi o incercare de a reorganiza comunicarea prin e-mail, amenintata chiar cu disparitia de expansiunea fara precedent a spam-ului si a altor tipuri de fraude online.


AOL si Yahoo au precizat ca noul serviciu, ce va fi oferit prin intermediul companiei Goodmail Systems, tinteste indeosebi bancile, comerciantii online si alte grupuri care trimit o cantitate mare de mesaje electronice.

Crucea Rosie Americana, New York Times Co. si operatorul de birouri de credit Experian au semnat deja contracte cu Goodmail pentru a utiliza noul serviciu.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri