In Silicon Valley sunt in prezent circa 48.000 de joburi in companii de Internet – mai multe decat erau in anii ’90, perioada “dot com boom”, scrie Focus.com. Desi salariile sunt foarte mari, si costurile sunt ridicate - renteaza sa locuiesti "in the Valley"?

Silicon Valley si-a cladit reputatia nu doar din averile pe care antreprenorii le fac, ci si din salariile mari pe care expertii in Internet si IT le primesc in acea zona. Cu toate acestea, Valley este recunoscuta si datorita costurilor foarte mari.

A lucra in Silicon Valley este, pana la urma, un lucru pe care sa il doresti? Cat poti sa te astepti sa castigi in cea mai celebra arie a hi-tech-ului, la nivel mondial?

Romanii sunt prezenti si ei in Silicon Valley, companii precum Netopia Sistem sau BitDefender avand prezenta in regiune, iar antreprenori precum Vlad Stan, Octav Druta sau Radu Spineanu avand legaturi cu hub-ul hi-tech.

Antreprenorii romani si nu numai cauta in acea zona, in prima faza, nu atat bani cat a castiga experienta si posibilitatea de a intra in contact cu antreprenori de succes.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri