"Demisia lui Steve Jobs nu va influenta piata din Romania. Oricum, Jobs era doar de imagine si ar fi putut fi o frana pentru companie", a declarat, pentru wall-street.ro, Iulian Stanciu (foto).

Omul de afaceri considera ca toti angajatii Apple sunt foarte competenti, motiv pentru care plecarea lui Jobs nu va influenta decat pe termen scurt rezultatele Apple.

Steve Jobs a renuntat la fotoliul de CEO al Apple si i-a predat stafeta lui Tim Cook. “Am spus mereu ca daca va veni o zi cand nu voi putea face fata responsabilitatilor ca CEO al Apple, voi fi primul sa va anunte. Din nefericire, acea zi a sosit”, a anuntat, printr-o scrisoare, Steve Jobs.

Citeste si:

Jobs a supravietuit unui cancer pancreatic, dar zvonurile cu privire la sanatatea sa subreda au continuat. El este cofondatorul Apple, business nascut in garajul parintilor sai. Steve Jobs a stat la carma companiei timp de 14 ani.

1. Ce crezi ca se va intampla cu Apple, in era post Steve Jobs?

2. Care este gadgetul tau preferat din lista celor create de Steve Jobs?

3. Ce inseamna demisia lui Steve Jobs pentru tine?


Compania va fi condusa in continuare de Tim Cook, fostul COO, cel care de altfel il si inlocuia pe Jobs in perioadele cand acesta lipsea. Jobs va ramane in companie in functia de presedinte al board-ului.