In numele wall-street.ro, cea mai mare comunitate de afaceri din Romania, ii multumim lui Steve Jobs pentru intreaga activitate la conducerea Apple.
Am pus intr-o scurta scrisoare doar cateva motive pentru care ii multumim. Sunt importante pentru noi, intrucat le-am identificat alaturi de zeci de manageri din IT-ul romanesc.

Steve Jobs, fondatorul companiei americane Apple si cel care tocmai s-a retras din functia de director general al acesteia, este managerul preferat al sefilor din companiile de IT de pe piata locala.

Astfel, pentru aproximativ o treime dintre acestia, Jobs este personalitatea care ii inspira, iar Apple este brandul favorit, arata raspunsurile managerilor pentru rubrica Profil IT, gazduita de Wall-Street.ro

Vezi aici raspunsurile managerior

• Chiar si rivalii il lauda pe Steve Jobs: "El este cel mai de succes CEO din SUA al ultimilor 25 de ani. A combinat in mod unic o viziune de artist cu una de inginer pentru a construi o companie extraordinara (...) Unul dintre cei mai mari lideri americani din istorie", spune presedintele Google, Eric Schmidt.

• Vezi aici cum a facut Steve Jobs din Apple cea mai de succes companie din IT.

• "Pierderea unui vizionar este foarte grea. Este trist, dar nu o surpriza totala. Intrebarea este daca Apple va avea in continuare viziunea necesara pentru a-si dezvolta pozitia pe piata", afirma un analist.






1. Ce crezi ca se va intampla cu Apple, in era post Steve Jobs?

2. Care este gadgetul tau preferat din lista celor create de Steve Jobs?

3. Ce inseamna demisia lui Steve Jobs pentru tine?




Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri