O falsa biografie a lui Steve Jobs, fostul director general al grupului Apple, scrisa de John Cage, a devenit bestseller in Taiwan, informeaza huffingtonpost.com, preluat de Mediafax.
Autorul cartii, intitulata "Steve Paul Job's Eleven Pieces of Advice for Young People Today", sustine ca acest volum ar fi o traducere in limba chineza a unui volum care este bestseller pe site-ul Amazon. Coperta cartii, prezentata pe site-ul huffingtonpost.com, precizeaza faptul ca volumul a fost scris de John Cage, "un absolvent al Universitatii Stanford, care a lucrat in calitate de editor-sef la mai multe reviste economice si financiare de mare circulatie".

Autorul articolului publicat de Huffington Post precizeaza insa faptul ca in Statele Unite nu a fost publicata nicio carte cu un astfel de titlu.

Biografia oficiala a lui Steve Jobs va fi publicata in luna noiembrie.

Potrivit cotidianului taiwanez de limba engleza The China Post, falsa biografie, aflata in vanzare inca din luna aprilie, contine anecdote despre diverse personalitati istorice chineze, dar si aforisme precum "asculta vocea din inima ta, fa ceea ce vrei sa faci".

Publicatia taiwaneza Apple Daily a anuntat saptamana trecuta ca vanzarile pentru acest volum, comercializat in cel mai mare magazin local de carte, KingStone, insumeaza peste 1 milion de dolari taiwanezi - aproximativ 35.000 de dolari americani.

Potrivit blogului MicGadget, daca acest volum este fals, atunci cartea este ilegala, insa reprezentantii librariilor din Taiwan au afirmat saptamana trecuta ca "editura le-a prezentat deja documentele de identificare, iar acestea dovedesc ca volumul este autorizat", iar cartea se afla inca in vanzare pe rafturi.

Steve Jobs este extrem de popular in Taiwan. Joi, fostul premier Yu Shyi-Kun s-a imbracat la fel ca Steve Jobs pentru a promova cinci candidati politici, iar un imitator a aparut la inceputul acestui an intr-un reclama pentru o bautura locala pe baza de ceai.

Pe de alta parte, o fotografie care il prezinta pe Steve Jobs extrem de slab a aparut, vineri, pe site-ul TMZ.com. Reprezentantii acestui site afirma ca fotografia a fost facuta vineri, la doua zile dupa ce Steve Jobs a anuntat ca demisioneaza din functia de director general al grupului Apple.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri