HP a anuntat ca a incheiat cu General Motors Corp. contracte de servicii IT in valoare de peste 700 milioane USD, pentru o perioada de cinci ani.

Acordul prevede dezvoltarea de produse la nivel international, productia si asigurarea calitatii, sistemele de informatii pentru clientii si distribuitorii GMAC (General Motors Acceptance Corp.), precum si suportul pentru gestiunea arhitecturii organizationale globale SAP.
Bazandu-se pe relatiile existente intre companii, organizatiile HP Services si GM Information Systems and Services vor asigura gestiunea serverelor, intretinerea aplicatiilor si integrarea sistemelor in anumite sectoare informatice.

HP Services va avea responsabilitatea administrarii majoritatii statiilor de lucru pentru activitatile de proiectare la nivel mondial ale GM, gazduirea software-ului ERP, platforma de servere pentru dezvoltarea produselor si multe dintre serverele GM din regiunea Asia-Pacific.
HP Services va asigura intretinerea aplicatiilor, monitorizarea, testarea si implementarea block-point si suportul utilizatorilor pentru selectarea dezvoltarii produselor la nivel mondial si aplicatiile GMAC.

HP Services va realiza integrarea tuturor sistemelor asigurand respectarea standardelor pentru produse si solutii, va acorda o atentie deosebita imbunatatirii continue si integrarii solutiilor pentru domenii specifice in solutiile la nivelul organizatiei. Pentru aceasta, va asigura suportul pentru platforma IT multi-furnizor, la nivel international, destinata reducerii costurilor de dezvoltare si imbunatatirii proceselor si activitatilor financiare ale GM in intreaga lume.

HP Services va folosi biblioteca de infrastructura informatica (ITIL) unul dintre elementele ce stau la baza implementarii cu succes a noii generatii a modelului de externalizare al GM pentru asigurarea tuturor serviciilor si pentru colaborarea cu alti furnizori de IT ai GM in scopul respectarii nivelelor de service stabilite.

HP are o colaborare indelungata cu GM, care urmareste reducerea costurilor, diminuarea ciclurilor de productie si imbunatatirea calitatii, afirma Ann Livermore, vicepresedinte executiv al grupului HP de Solutii Tehnologice. Selectarea noastra se datoreaza competentelor deosebite pe are le avem in diferite domenii. Ne bucuram ca am fost alesi sa oferim servicii IT organizatiei GM Information Systems and Services, care sustine domeniile specifice afacerii: dezvoltarea produselor, productia, calitatea si investitiile.

Felicitand HP pentru contractul obtinut, Ralph Szygenda, vicepresedinte si CIO al GMgroup, a declarat: HP a fost si va continua sa fie un furnizor strategic major de IT pentru GM. Compania va contribui la atingerea obiectivelor noastre de afaceri la nivel international, garantand cresterea continua a eficientei operationale, reducerea costurilor si asigurarea implementarii inovatiilor companiei in intreaga lume.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri