Zapp si Jurnalul National au lansat Ski Express - primul proiect de monitorizare online a partiilor din Romania. Prin intermediul unor webcam-uri instalate pe partiile din tara, Ski Express pune la dispozitia tuturor iubitorilor de sporturi de iarna, intr-un singur site, imagini in timp real de la fata locului.

Imaginile preluate de webcam-uri sunt transmise live si pot fi vizualizate accesand www.zapp.ro/skiexpress sau www.jurnalul.ro/skiexpress. Astfel, la doar un click de mouse se poate vedea cum este vremea si cum se schiaza la Mogosa, Parang, Harghita Bai, Poiana Brasov, Feleac, Vatra Dornei, Straja si Sinaia.

De asemenea, Zapp si Jurnalul National ofera zilnic informatii detaliate privind temperatura din ziua curenta si previziunile pe urmatoarele 2 zile, grosimea stratului de zapada, conditiile meteo, nivelul de dificultate si dotarile pentru circa 70 de partii din 24 de statiuni romanesti, in rubrica "Ski Express - Ski, zapada si viteza". Aceasta rubrica se regaseste atat in editia tiparita, cat si in cea electronica a ziarului, fiind disponibila si direct din site-ul Ski Express.

Tot pentru amatorii de sporturi de iarna, Zapp prezinta emisiunea "Ski Express" in care, pe langa partiile consacrate din Valea Prahovei, este prezentata o noua destinatie de schi mai putin mediatizata, dar care merita din plin explorata. Emisiunea este transmisa pe postul TV Antena 1, de joi pana sambata, dupa cum urmeaza: joi si vineri - intre rubricile de sport si vreme ale stirilor de la ora 07:00, 16:00, 19:00 si 23:00; sambata - in emisiunea de la ora 07:00 si intre sport si vreme, la stirile de la 19:00.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si