TNT Games, divizia de gaming a companiei RHS si distribuitor oficial Nintendo, anunta reducerea cu 30% a pretului pentru consola Nintendo 3DS, in Romania. Prima consola de jocuri din lume cu ecran 3D autostereoscopic se gaseste acum in toate magazinele de profil din Romania la pretul de 900 de lei, conform companiei.
Nintendo 3DS s-a lansat in Japonia pe 26 februarie 2011, ajungand in magazinele europene si americane o luna mai tarziu. Consola s-a vandut in 374.764 de unitati in weekendul 26-27 februarie, in timp ce volumul vanzarilor din prima zi in Statele Unite a batut recordul oricarei alte console portabile produse de Nintendo pana acum.

In SUA, Nintendo a vandut 440.000 de unitati in prima saptamana de la lansare, in timp ce europenii au cumparat 303.000 de unitati in primele doua zile de la anuntarea consolei pe piata.

Nintendo 3DS nu necesita ochelari speciali pentru vizualizarea jocurilor. Nintendo 3DS ofera un Circle Pad pentru control 360 °, iar noii senzori de miscare inregistreaza orice inclinare a consolei Nintendo 3DS.

TNT Games, divizia de gaming a grupului RHS Company, este distribuitorul in Romania al unor companii precum Nintendo, Disney Interactive, SEGA, THQ, NCsoft si Focus Home Interactive.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri