'Suntem adanc onorati sa fim pozitionati de Gartner in careul de asi in materie de data mining,' a afirmat Jack Noonan, presedinte si CEO la SPSS. 'Suntem convinsi ca aceasta este o confirmare independenta si foarte semnificativa a pozitiei si a succesului nostru pe piata tehnologica. Deoarece programul nostru de analitica de predictie determina rentabilitati ridicate ale investitiilor in cadrul unor importante organizatii din intreaga lume, SPSS continua sa primeasca dovezi de recunoastere din partea celor mai importanti experti in domeniu.'

SPSS a fost selectat in luna iunie a anului trecut de catre CRMGuru.com drept furnizorul de solutii cel mai orientat spre client in materie de automatizare a marketingului. CRMGuru.com este cel mai mare portal industrial din care factorii de decizie din lumea afacerilor pot invata despre managementul relatiilor cu clientii (CRM). SPSS a fost unul dintre cei sapte furnizori de solutii CRM solution providers selectati pentru premiile CRMGuru Summit Awards pentru excelenta in materie de solutii CRM, pe baza unui studiu pe durata de un an al furnizorilor de solutii CRM. Circa 2500 de studii estimative au fost colectate de catre CRMGuru.com. SPSS a fost premiat pentru automatizare in marketing in defavoarea Epiphany, Inc., SAS, Unica Corporation si a sectorului de automatizari de marketing a tuturor producatorilor de programe multifunctionale.


Despre „careul magic“ Gartner

Detinatorul drepturilor de copyright pentru „Careul magic“ (Magic Quadrant) apartine de la 18 ianuarie 2006 companiei Gartner, Inc. si este reutilizat cu permisiunea detinatorului. Careul magic este o reprezentare grafica a unei piete la si pentru o perioada de timp specificata. Acesta ilustreaza analiza realizata de Gartner cu privire la modul in care anumiti producator corespund unor criterii aferente pietei respective, criterii definite de Gartner. Aceasta companie nu recomanda nici un producator, produs sau serviciu ilustrat in careul magic si nu recomanda utilizatorilor sa selecteze numai acei producatori inclusi in careul 'Liderilor'. Careul magic este conceput numai ca instrument de cercetare si nu este destinat a fi o indrumare specifica in directia unei anumite actiuni. Gartner nu ofera nici o garantie, expresa sau implicita, referitoare la aceasta cercetare, precum si nici vreo garantie legata de vandabilitatea si caracterul adecvat unui anumit scop.


SPSS Inc. este un furnizor lider mondial de software si solutii de predictie analitica. Tehnologia companiei face legatura dintre date si actiunile strategice efective prin tragerea de concluzii fiabile despre conditiile actuale si evenimentele critice viitoare. Peste 250.000 de clienti din sectorul comercial, academic si public se bazeaza pe tehnologia SPSS pentru a contribui la cresterea veniturilor, reducerea costurilor, imbunatatirea proceselor importante si detectia si prevenirea fraudelor. Peste 95 de procente dintre companiile din lista Fortune 1000 sunt clienti SPSS. Fondata in 1968, SPSS are sediul in Chicago, Illinois. Pentru informatii suplimentare, va rugam sa vizitati www.spss.com.


Romsym Data este distribuitor al solutiilor SPSS in Romania.Romsym este unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii IT din Romania, oferind tehnologie de ultima ora, produsa de lideri mondiali in: - solutii de securitate (Symantec, Arkeia, GFI, Patron Global, Veritas), - managementul retelelor (Alt-N Technologies, Vector, Tobit Software, Blue Coat) - DTP si web design (Adobe, Macromedia, Xara, Strata) - managementul afacerilor (Business Objects, SPSS, Minitab, SumTotal, Telelogic, CRAMM, Workshare) - softuri utilitare (ACD Systems, Realnetworks, WinZip, Install Shield Software, Realnetworks, Roxio, Total Commander) - dezvoltare si soft stiintific (MathSoft, MathWorks, YesSoftware, Micro Focus) - sisteme Open Source (Red Hat).

De asemenea, Romsym Data ofera consultanta si training in domeniul IT prin intermediul unuia dintre cele mai moderne centre de profil din Romania - centrul ITtraining, predate de specialisti cu inalta calificare, certificati international.