HP a extins joi liniile de desktop-uri “all-in-one”, atat pentru segmentul consumer cat si business, aducand noi configuratii pentru liniile Omni si TouchSmart. Aceasta este si prima runda de desktop-uri dupa ce compania a anuntat ca va “lua in calcul alternative strategice” pentru business-ul de PC-uri, scrie Cnet.com.
Pana in prezent, desktop-urile adresate segmentului consumer erau destul de restrictive in ceea ce priveste preturile, acestea depasind in unele cazuri 1.000 $. Noul TouchSmart 320 de 20 inci va costa 600 $ cand va fi lansat, in octombrie, in timp ce TouchSmart 420 de 21,5 inci va costa 700$ si cel de 23 de inci, TouchSmart 520, va costa 900 $.

Desktop-urile vor rula ori pe procesoare Intel, ori pe AMD, venind in configuratii fixe dar si customizabile.

In ciuda upgrade-ului de linie, HP inca nu are niciun desktop de 27 de inci pentru a concura cu iMac-urile de varf ale Apple.

Pentru segmentul non-touch, Omni primeste doua noi modele – Omni 220, la 800 $ si Omni 120, la 400 $ - acest din urma fiind si cel mai ieftin din gama lui. Ambele modele au monitoare de 21,5 inci si, la fel ca TouchSmart, ruleaza diferite configuratii, preinstalate sau customizabile.

Pe segmentul business, HP Are doua oferte. TouchSmart elite 7320, cu monitor de 21,5 inci, ruleaza pe a doua generatie de procesoare Intel, poate suporta pana la 2 TB de memorie si accepta mai multe optiuni grafice. Pretul de pornire este de 850 $. Versiunea non-touch de 20 inci, HP Pro 3420, are un procesor mai modest, Core i3 si optiuni Pentium. Pretul de pornire este de 600 $.

Sursa foto: Cnet.com.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri