ESET, unul dintre cei mai mari producatori de securitate informatica la nivel mondial, a lansat noul pachet de solutii pentru protejarea datelor personale din calculator.
Compania slovaca comercializeaza ESET Smart Security 5 cu 48 euro si ESET NOD32 Antivirus 5 cu 39 euro. Preturile nu includ TVA.

Ambele versiuni lansate dispun, printre altele, de protectie in timp real impotriva tuturor amenintarilor de pe internet, scanare Clowd-Powered – ce asigura protectie continua in fata amenintarilor de pe internet, antivirus, anti-spyware, anti-rootkit, management al dispozitivelor de stocare portabile, cat si un consum scazut al resurselor.

De asemenea, este disponibila si o optiune de control parental care permite afisarea paginilor web doar daca nu contin material considerat de catre utilizator ofensator sau neadecvat, pe baza unor categorii predefinite de pagini web care pot fi blocate astfel.

Pasionatilor de jocuri PC le este dedicat modul Gamer care comuta in modul silentios si dezactiveaza mesajele pop-up conservand resursele de sistem si crescand calitatea experientei de gaming. Acest lucru duce la atentie neintrerupta in timpul jocurilor si activitatilor diverse care ruleaza in mod full-screen.

Diferenta dintre cele doua versiuni consta in prezenta unor caracteristici de securitate sporite prezente la ESET Smart Security 5, cum ar fi controlul parental, antispam – ce blocheaza infliltrarile si mesajele spam, firewall, AIPS (Advance Intrusion Prevention System), monitorizarea activitatii de retea, dar si comutarea automata la profile sigure de firewall atunci cand sunt depistate zone de incredere din retea prin autentificarea zonei de incredere.

Fondata in 1992, compania ESET este furnizor global de solutii de securitate atat pentru segmentul business cat si pentru home user.

ESET are sediul central in Bratislava, Slovacia si centre regionale de distributie in San Diego (SUA), Buenos Aires (Argentina) si Singapore. Compania dispune de centre de cercetare malware in Bratislava, San Diego, Buenos Aires, Praga (Cehia), Cracovia (Polonia), Montreal (Canada), Moscova (Rusia) si o retea extinsa de parteneri in peste 180 de tari.







1. Ce solutie antivirus folositi?





Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri