UPC Romania, al treilea operator de televiziune de pe piata locala, lanseaza din 16 septembrie in premiera pe piata locala un canal de televiziune exclusiv 3D.

Canalul se numeste High TV emite non-stop si ofera filme, emisiuni sportive, documentare si muzica. Pentru a putea vedea continut 3D, clientii trebuie sa
fie abonati la serviciile UPC de inalta definitie si sa aiba un televizor 3D.

Din aprilie anul trecut, cand au fost lansate primele televizoare 3D pe piata locala, si pana la finalul lui februarie anul acesta au fost vandute
aproape 2.000 de televizoare 3D, potrivit celor mai recente date oferite de compania de cercetare GFK Romania.

Lansarea acestui program vine la patru luni dupa ce UPC a transmis timp de doua saptamani turneul de la Roland Garros, cel mai important eveniment de tenis la nivel mondial, pe canalul Eurosport 3D. Reteaua UPC poate oferi servicii 3D ca urmare a investitiilor de peste 100 de milioane de euro pe care compania le-a facut intre 2009 si 2011 in dezvoltarea retelei.

De asemenea, UPC a lansat noi pachete de servicii, acestea avand preturi de 53 pana la 102 lei, cu TVA inclus.

Noile pachete sunt disponibile intre 16 septembrie si 31 octombrie anul acesta, pentru contracte de cel putin 12 luni.

La sfarsitul lui iunie, UPC avea 1.542.100 de abonamente, dintre care 1.124.300 de televiziune, 258.000 de clienti de internet si 159.800 de telefonie fixa.

UPC a inregistrat anul trecut afaceri de 112 milioane de euro si pierderi nete de 156 de milioane de euro. In primul semestru din 2011, afacerile companiei au fost de 52,1 milioane de euro.

Noile pachete de servicii ale UPC:

Oferta valabila pentru Bucuresti, Bacau, Buzau, Constant,a, Braila, Galati, Roman, Focsani, Timisoara, Deva, Curtea de Arges, Ploiesti, Cluj Napoca si Iasi. In aceste orase operatorul ofera servicii de internet cu viteze de pana la 120 de Mbps.



Oferta valabila pentru restul oraselor din Romania:


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri