Ei pot opta pentru o extraoptiune ce include 3.000 de minute si SMS-uri in retea, 75 de minute si SMS-uri nationale si minute internationale, alaturi de 15 MB trafic de date inclus, pentru 5 euro/luna.

Cu 7 euro/luna, utilizatorii pot activa o extraoptiune ce include 3.000 de minute si SMS-uri in retea, 100 de minute si SMS-uri nationale si minute internationale si trafic inclus de 100 MB. Totodata, clientii pot activa o extraoptiune ce include 3.000 de minute si SMS-uri nationale, 125 minute si SMS-uri nationale si minute internationale, alaturi de 250 MB trafic inclus, pentru 9 euro/luna.

Pentru utilizatorii Vodafone cu varsta cuprinsa intre 14 si 26 de ani, traficul de internet inclus in extraoptiunea de 5 euro este de pana 150 MB. De asemenea, traficul inclus in celelalte optiuni se dubleaza, pentru utilizatorii inscrisi in programul Vodafone pentru Tineri.

Citeste si:

Utilizatorii Cartelei Vodafone primesc in continuare bonus convorbiri nelimitate in grupul prestaibilit de prieteni, la fiecare reincarcare de minim 5 euro credit.

Vodafone Romania este al doilea operator de telefonie mobila pe piata locala, cu 8,93 milioane de clienti la sfarsitul lunii iunie anul acesta.

Compania a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri in valoare de 823,7 milioane de euro si un profit net de 115,6 milioane de euro.