Vodafone Romania, al doilea operator de telefonie mobila de pe piata locala, a lansat o noua oferta pentru utilizatorii de cartele preplatite, prin care din 15 septembrie, atat utilizatorii existenti, cat si noii clienti pot alege intre trei noi extraoptiuni, cu trafic de date inclus.
Ei pot opta pentru o extraoptiune ce include 3.000 de minute si SMS-uri in retea, 75 de minute si SMS-uri nationale si minute internationale, alaturi de 15 MB trafic de date inclus, pentru 5 euro/luna.

Cu 7 euro/luna, utilizatorii pot activa o extraoptiune ce include 3.000 de minute si SMS-uri in retea, 100 de minute si SMS-uri nationale si minute internationale si trafic inclus de 100 MB. Totodata, clientii pot activa o extraoptiune ce include 3.000 de minute si SMS-uri nationale, 125 minute si SMS-uri nationale si minute internationale, alaturi de 250 MB trafic inclus, pentru 9 euro/luna.

Pentru utilizatorii Vodafone cu varsta cuprinsa intre 14 si 26 de ani, traficul de internet inclus in extraoptiunea de 5 euro este de pana 150 MB. De asemenea, traficul inclus in celelalte optiuni se dubleaza, pentru utilizatorii inscrisi in programul Vodafone pentru Tineri.

Utilizatorii Cartelei Vodafone primesc in continuare bonus convorbiri nelimitate in grupul prestaibilit de prieteni, la fiecare reincarcare de minim 5 euro credit.

Vodafone Romania este al doilea operator de telefonie mobila pe piata locala, cu 8,93 milioane de clienti la sfarsitul lunii iunie anul acesta.

Compania a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri in valoare de 823,7 milioane de euro si un profit net de 115,6 milioane de euro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri