Pentru grupul Brinel lucreaza in jur de 140 de angajati in birourile de la Cluj, Sibiu, Oradea, Brasov si Bucuresti.

“Dezvoltarea potentialului uman va fi o directie strategica a Brinel si in urmatorii ani. Am facut angajari in 2010 si vom mai face si inacest an. Angajam in continuare, manageri de proiecte informatice, specialisti software (Oracle, Microsoft), consultanti de business si ingineri tehnico-comerciali. Ne-am propus ca in acest an sa marim echipa in zona de vanzari si software, cu ce putin 25 de specialisti", afirma Marcel Borodi, fondatorul si directorul general al grupului.

Acesta este format din companiile Net Brinel, IT Brinel Distribution, Brinel PC Prod si Dataservice Brinel. Cea mai importanta companie a grupului este Net Brinel, care a avut anul trecut afaceri de 66,4 milioane de lei (15,7 mil. Euro) mai mult cu 68% fata de 39,5 milioane de lei in 2009 (9,3 mil. Euro). Pe de alta parte, Net Brinel a avut in 2010 un profit net de 1,6 milioane de euro.

Citeste si:

„Anul trecut ne-a adus o crestere de peste 60% in ceea ce priveste cifra de afaceri. Anul acesta ne asteptam tot la crestere, dar moderata, comparativ cu 2010. Piata este inrevenire, functioneaza, chiar daca mai incet. Vom mentine profitabilitatea pozitiva si in 2011, dar procentul de crestere va fi cu o singura cifra", mai spune Borodi.

In primul semestru al anului, grupul si-a majorat afacerile cu 5% fata de primul semestru din 2010, insa profitabilitatea a scazut.

Grupul Brinel a fost fondat in 1991 la Cluj Napoca, iar in prezent mai are patru puncte de lucru la Sibiu, Oradea, Brasov si Bucuresti.